WordPress LogoWordPress is een van de meest gebruikte CMS (content Management Systeem) van dit moment. WordPress is een gratis pakket wat door een grote groep van enthousiaste programmeurs continue bijgewerkt wordt. Ook onze website is met WordPress gemaakt.

Om je nieuwe website aantrekkelijk te maken zijn er thema’s en plugins te krijgen.  Plugins zijn aparte programma’s die je door middel van een druk op de knop kunt installeren. Je hoeft zelfs het administratiepaneel van je website niet te verlaten om de marktplaats te bezoeken.

WordPress Thema’s zijn ook vanuit de marktplaats te installeren. Een bijzondere functie is dat je eerst kunt kijken hoe het er uit komt te zien voordat je het thema echt in gebruik neemt. Zijn de gratis thema’s niet mooi genoeg voor je, dan zijn er bij veel ontwikkelaars ook betaalde thema’s te krijgen.

Een aantal Nederlandse websites die gebruikmaken van WordPress zijn: Linda, Nieuwe RevuAutoblog en deze lijst kan ik nog veel langer maken. Je bevindt je dus in vertrouwd gezelschap. Je kunt je nieuwe website ook gebruiken om geld mee te verdienen.

Wil je beginnen met bloggen of zoek je een mooie website voor je bedrijf? Begin dan vandaag nog met WordPress. Wij installeren de Nederlandstalige versie voor je zodat je direct aan de slag kunt.

Wij bieden 3 verschillende pakketten om het iedere gebruiker zo eenvoudig te maken. Doe je alles het liefst zelf, dan is ons standaard pakket geschikt. Daarnaast hebben we nog twee extra pakketten voor gebruikers die het liefst alleen de website vullen, maar het onderhoud door ons willen laten doen. In ons Managed WordPress pakket installeren we niet alleen de laatste versie, maar loggen we ook 1x per maand in en werken we WordPress en de plugins bij naar de nieuwste versie.

WordPress Hosting

In ons Royaal Pakket bieden we dezelfde service als Managed Hosting en daarnaast iedere maand 30 minuten waarbij je zelf aan kunt geven wat we voor je kunnen doen. Plugins en widgets zoeken en installeren, widgets plaatsen of je website bekijken of er verbeteringen gemaakt kunnen worden.

WordPress hosting kun je snel een eenvoudig hier bestellen.