Een website die het doet, eigenlijk zoek je niet meer dan dat. Toch krijg je op jouw zoektocht naar een betrouwbare web hosting partner heleboel verschillende termen waar je doorheen moet worstelen. Als je het verkeerde pakket kiest doet jouw website het misschien niet. Of je krijgt een hoge naheffing omdat je veel meer schijfruimte of dataverkeer hebt verbruikt dan in het pakket zit.

We bieden veel verschillende soorten hosting aan, inclusief ons gegarandeerd 100% uptime pakket.  Bij ieder pakket heb je de keuze om een domeinnaam te bestellen, te verhuizen of de domeinnaam te parkeren om deze op een later tijdstip te gaan gebruiken. Wil je weten of een domeinnaam beschikbaar is kijk dan hier en je ziet direct of je deze kunt registreren.

Wij houden het simpel. Als je er geen verstand van hebt, neem dan contact met ons op en wij zullen jou de web hosting adviseren wat het beste bij jou past.

Heb je nog geen website (of zoek je iets nieuws), welke software ga je gebruiken?

De keuze voor een softwarepakket kan net zo moeilijk zijn. Moet je software voor veel geld op maat laten maken of maak je gebruik van een bestaand pakket wat aan jouw wensen wordt aangepast. De tijd dat je een bijdehand neefje een website liet maken met Frontpage ligt al jaren achter ons.

Het gebruik van Open Source software heeft veel voordelen. Er is een grote groep programmeurs mee bezig om het continue te verbeteren. Als jouw website af is wordt er nog steeds doorgewerkt. Iets wat bij een maatwerkpakket vaak niet het geval is. Omdat de broncode openbaar beschikbaar is (Open Source) kunnen programmeurs zelf programma’s maken die met het pakket samenwerken. Zo krijg je een grote variatie aan extra programma’s en de kans dat hetgeen jij nodig hebt erbij zit wordt dan ook steeds groter.

Er zijn een groot aantal pakketten gratis verkrijgbaar waar je een website mee kunt maken. Hier onder twee (en een plugin) waar we zelf goede ervaringen mee hebben.

WordPress Logo Wil je een zakelijke website met bedrijfsinformatie dan kun je WordPress prima gebruiken. Dit is een gratis pakket met zeer veel uitbreidingsmogelijkheden. Ook zijn er betaalde plugins beschikbaar. Voor wat betreft het uiterlijk kun je verschillende thema’s gratis downloaden via de WordPress marktplaats, maar er zijn ook hele mooi thema’s te koop. Wil je dat jouw website ook op mobiele telefoons en tabs te bekijken is, kies dan voor een ‘responsive design’ dit is een thema wat zich aanpast aan het formaat scherm waarmee het bekeken wordt. (Open www.HostingExpress.nl maar eens met een mobiele telefoon of tab) Wij hebben een aantal betrouwbare partners in ons bestand die graag een mooie WordPress website voor je maken.

 

WooCommerce hosting bij HostingExpressVerkoop je een beperkt aantal producten, dan kunnen we je WordPress in combinatie met WooCommerce aanraden. WooCommerce is net als WordPress gratis, maar wil je het professioneel gebruiken dan dien je een aantal betaalde plugins aan te schaffen. Door Woocommerce te combineren met een ‘Responsive design’ is jouw nieuwe webshop ook direct te bekijken op telefoons, tabs en ipads. Ook voor deze combinatie hebben we partners met ervaring die voor jou een aantrekkelijke shop kunnen bouwen. Dus ben je op zoek naar een professionele webwinkel voor een beperkt assortiment dan is de combinatie van WordPress en Woocommerce het platform voor al jouw wensen

 

 

Magento Hosting bij HostingExpressVerkoop je een groot aantal producten? Dan is ons advies Magento, op dit moment de koning onder de ecommerce pakketten. Ook hier geldt weer het pakket is gratis, maar templates en plugins zijn zowel gratis als betaald te verkrijgen. Magento is overgenomen door Ebay, wat het bedrijf de middelen heeft gegeven de komende jaren door te groeien. Een aantal sterke functies van Magento zijn: meerder winkels beheren vanuit een administratiepaneel, gerelateerde producten (bij-verkoop), upselling (iets duurders aanbieden als men naar een goedkoper product kijkt) en cross selling (gerelateerde producten aanbieden voordat de klant wil afrekenen. Ook zit er in Magento standaard kortingsbonnen en een ongelofelijk groot aantal mogelijkheden om kortingen te geven zoals per product, productgroep, klantgroep, categorie, tussen een bepaalde periode eigenlijk alles wat je kunt bedenken is mogelijk. Een nadeel van Magento is dat het een zwaar pakket is en een redelijke belasting legt op de server. Wij hebben een speciale server die hiervoor ingericht is en de Magento websites topprestaties laat leveren. Onze Magento web hosting pakketten vind je hier.

Heb je andere wensen? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Het kost je niks en we geven je een onafhankelijk advies.