Gebruiksgemak is belangrijk voor onze klanten. Daarom hebben wij ons klantenpaneel. Hier kan iedere klant duidelijk zien welke diensten je bij ons afneemt, welke domeinnamen er geregistreerd zijn en wanneer deze verlopen. Je kunt in ons klantenpaneel domeinnamen aanvragen en supporttickets insturen.

Voorbeeld Klantenpaneel

Klantenpaneel - HostingExpress

Mogelijkheden Klantenpaneel

Na het inloggen kom je op dit scherm terecht. Naast een welkomstbericht vind je hier ook het tabblad notificaties. Op dit tabblad staan zaken die voor al ons klanten belangrijk zijn. De overige menukeuzes zijn:

 • Uw Klantgegevens: hier staan de gegevens zoals die bij ons bekend zijn. Ook kun je hier de gegevens wijzigen bijvoorbeeld in geval van adreswijziging, factuuradres of ander contactpersoon.
 • Offertes: Het kan voorkomen dat je een aangepaste dienst van ons wilt afnemen. We sturen deze per email naar je op en je kunt deze hier ook nakijken en goedkeuren. Ook oude offertes blijven hier duidelijk overzichtelijk bewaard .
 • Bestellingen: Als je iets via onze website of het klantenpaneel bestelt, dan komt dit onder dit tabblad te staan. Door op het vergrootglas te drukken krijg je de details van de bestelling te zien.
 • Facturen: Een overzicht van de facturen die je van ons hebt ontvangen en de status daar van.
 • Abonnementen: Dit zijn diensten of producten die je bij ons afneemt en vaker gefactureerd worden. Denk hierbij aan de kosten van domeinnamen die jaarlijks terugkeren of hostingpakketten. Druk op het vergrootglas achter het abonnement om meer informatie te krijgen. Ook vind je hier de knop opzeggen om dit abonnement te beĆ«indigen.
 • Domeinnamen: Alle domeinnamen die bij ons besteld zijn. Door op de pijltjes te drukken kun je sorteren op naam, registratiedatum, verloopdatum en status.
 • Hostingpakketten: Hier staan de hostingpakketten vermeld die we voor jou hosten. Door op het vergrootglas te klikken krijg je een grote hoeveelheid extra informatie. Hoeveel dataverkeer je deze maand verbruikt hebt, wat de hoofddomeinnaam is die aan dit pakket gekoppeld is. Welke domeinen er verder aan dit pakket gekoppeld zijn en welk abonnement er aan dit hostingpakket is gekoppeld.
 • Helpdesk: Onder dit tabblad staan de supporttickets die je hebt ingestuurd. Door op het vergrootglas te klikken kun je de inhoud van de verschillende tickets bekijken.

Aan de rechterkant van het inlogscherm vind je nog vier handige knoppen:

 • Nieuw Ticket: Zo kun je met een druk op de knop een nieuw supportticket openen
 • Openstaande Tickets: In een overzicht zie je of je nog openstaande tickets hebt en eventuele antwoorden hier op.
 • Domeinnaam Vrij? Controleer eenvoudig of de domeinnaam die je zou willen hebben nog vrij is. Voor jouw gemak controleren we als je dat wilt op de meest gebruikte extensies.
 • Bestelformulier: Nieuwe diensten nodig? Klik op de winkelwagen en je kunt ze direct bestellen. Binnen een aantal minuten kun je aan de slag met jouw nieuwe domein of hostingpakket.

Zijn er zaken die je aan ons klantenpaneel toegevoegd zou willen zien? Geef het aan ons door.