De website staat online en er komen bestellingen binnen, maar de omzet groeit minder hard als in het begin. Of de omzet loopt juist terug, ook dit kan gebeuren als je een tijd online bent. Wat moet je doen? nog meer geld in Adwords stoppen? Een ander design? Andere producten? Er zijn een hoop verschillende mogelijkheden. Iedere website loopt op een gegeven moment tegen deze problemen aan.

Het kan geen kwaad om een frisse blik in te schakelen. Wij kijken anders naar jouw website, producten, concurrenten en logistiek dan dat je zelf doet. Een onafhankelijke kijk op de zaken kan een groot verschil maken.

Wat onze klanten vinden.

Op deze manier had ik nog nooit naar mijn webshop gekeken. – Guus

Duidelijk, zelfs voor iemand zonder verstand van webwinkelsoftware. – Mieke

Ik ontvang nog steeds handige tips en nieuwigheidjes. – Rudy

Er was nog aardig wat aan mijn website te verbeteren. – Gijs

Onze Werkwijze

We beginnen met een korte vragenlijst over de website, de producten en de concurrenten. Aan de hand van de gegevens die jij aanlevert gaan we deze factoren bekijken en beoordelen waar verbetering te halen is. Op basis van jouw gegevens komen we met een aantal verbeterpunten die je stap voor stap door kunt voeren. Aan de hand van duidelijke voorbeelden geven we je stap voor stap door waar verbetering te halen is.

Geef jouw omzet een nieuwe boost

Laat de concurrentie ver achter je en vraag nu gelijk een gratis adviesgesprek aan. Laat je positief verrassen door de betaalbaarheid. Kunnen we je geen tips geven, dan betaal je ook niets, lijkt me eerlijk toch?

Drie vragen aan jou als ondernemer:

  1. Wil je meer omzet?
  2. Kan jouw website wel wat vitamientjes gebruiken?
  3. Geen advies, geen factuur, eerlijk toch?
    Heb je deze vragen drie keer met Ja beantwoord, vul dan nu de onderstaande gegevens in. Het kost je hooguit een minuut en je krijgt er veel voor terug.  De gegevens die je ons verstrekt worden vertrouwelijk behandeld.
Gratis Adviesgesprek
  1. (verplicht)
  2. (email verplicht)
  3. E-commerce
 

cforms contact form by delicious:days