telefoon-iconHet aantal smartphones neemt gestaag toe. Ook het aantal Apps wat via de App Store en Google Play beschikbaar is. Als je dus een App wilt laten ontwikkelen is de vraag of je dit doet als service naar je klanten of wil je er geld mee verdienen. In veel gevallen is het laten maken van een App niet eens nodig. Als jouw website gebouwd is op basis van een responsive ontwerp. Dat wil zeggen, het ontwerp past zich aan op basis van het apparaat waar het op getoond wordt.

Denk je het ei van Columbus ontdekt te hebben, doe dan eerst goed onderzoek of zoiets toch niet al verkrijgbaar is. Is het er nog niet, maak dan een duidelijk plan, eventueel samen met ons, wat alle functionaliteiten van jouw App moeten worden. Als dit duidelijk is dan kan er een ontwerp gemaakt worden. Op basis van het ontwerp, samen met de gekozen functies én natuurlijk op welke platforms je jouw App wilt uitbrengen, kunnen er offertes worden opgevraagd voor de bouw van jouw App.

Als de App eenmaal is ontwikkeld en toegelaten tot de betreffende stores begint het volgende traject. Verwacht niet direct grote zakken met geld als jouw betaalde App online staat, want je moet ook tussen alle andere Apps gevonden worden. Promotie is dus ook een belangrijke factor. Hier zijn veel verschillende manieren voor.

Bij alle stappen van dit proces kunnen we je uiteraard bijstaan. Wil je meer informatie, vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.