E-commerce WinkelwagenOnline producten verkopen is tegenwoordig een vak apart geworden. Er is geen verkoper die de klant kan adviseren wat te kopen. De website moet adviseur en verkoper tegelijk zijn. Als je in een kledingwinkel bent, dan ga je vaak met meer naar huis dan waar je voor kwam, dit moet een website ook kunnen. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe je een e-commerce website ontwikkelt en optimaliseert.

Welk softwarepakket heb je nodig, ga je voor een bestaand pakket of laat je maatwerk software maken? Heb je veel of weinig producten? Heb je eigen voorraad of betrek je het bij een groothandel? Doet deze groothandel aan dropshipping, of moet je het eerst zelf ontvangen en daarna doorsturen naar jouw klant? Wij kunnen je vanaf dag 1 begeleiden, maar ook als je al een webshop hebt kunnen onze diensten je helpen om meer uit je website te halen. We hebben zelf al een aantal e-commerce webshops opgezet en daarna overgedaan aan een nieuwe eigenaar. De ervaring die we hiermee hebben opgedaan gebruiken we om jouw webshop succesvol te maken.

Of je nu veel of weinig producten verkoopt, het is belangrijk dat jouw klanten een goed gevoel krijgen als ze iets bij jou kopen.

Het alleen installeren van een website, artikelen plaatsen en naast je beeldscherm wachten tot er bestellingen komen werkt niet meer. Er komen veel meer factoren bij kijken, denk hierbij onder andere aan het gebruik van Sociale Media zoals Twitter en Facebook, maar ook het gebruik van mobiele telefoons en tablets maakt een steeds groter aandeel uit van het aantal aankopen online.

Daarnaast is de logistiek ook een belangrijke factor. Houd je zelf voorraad of betrek je dit bij een groothandel. Tot hoe laat kunnen klanten bij je bestellen zodat het de volgende dag nog geleverd wordt? Zelf doen of uitbesteden? Er zijn tegenwoordig zeer veel facilitaire bedrijven die je hiermee kunnen helpen. Wat te denken van een call-center wat de telefoon namens jou beantwoordt of een logistiek bedrijf dat tot 21:00 uur jouw bestellingen aanneemt en verstuurt zodat klanten het de volgende dag in huis hebben.

In een gratis adviesgesprek leggen we je graag uit wat we voor je kunnen betekenen. Druk nu op de blauw knop om een gratis adviesgesprek aan te vragen. adviesgesprek aanvragen

HostingExpress heeft de ervaring om jouw online winkel succesvol te maken!