Met HostingExpress kom je verder

Door onze jarenlange ervaring hebben we niet alleen verstand van hosting. We bieden een groot scala aan web gerelateerde diensten aan. Alles om jouw website succesvol te maken. Of je nu een weblog hebt of een grote e-commerce winkel je kunt altijd wel extra bezoekers of klanten gebruiken. 

Wist je dat 75% van alle nieuwe webshops binnen 1 jaar alweer stopt omdat de eigenaar zich verslikt in het onderhoud wat er bij een webshop komt kijken? 
Goede ideeën zijn er altijd en deze omzetten in een website is ook mogelijk, maar hoe verder? Hoe kom je aan bezoekers, hoe verander je bezoekers in kopers en hoe zorg je dat bezoekers blijven komen. In de loop der jaren hebben we zelf een aantal succesvolle webshops opgezet en doorverkocht. Daarnaast houden we ons dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen op internet.

Toen we in 2004 begonnen was het mogelijk om een webshop in te richten en rustig achterover te gaan zitten. De klanten kwamen vanzelf. Internet is in een snel tempo veranderd en ook het aantal websites wat er op internet staat blijft met de dag groeien. Een webwinkel is tegenwoordig werken en blijven vernieuwen. Stilstand is achteruitgang. Als jij het juiste product niet hebt, dan heeft jouw concurrent het wel en anders is het wel in het buitenland te koop. Het is dus belangrijk dat jouw website aantrekkelijk blijft voor bezoekers. Ook moet je klanten het vertrouwen geven dat ze bij jou willen bestellen.

Onze Diensten

Onze diensten kunnen beginnen bij de start van een nieuwe website of een bestaande website helpen om meer klanten te krijgen. Uiteraard kun je bij ons domeinnamen bestellen en betrouwbare web-hosting krijgen. We hebben ook Voip diensten (Internetbellen) aan ons pakket diensten toegevoegd omdat dit de bereikbaarheid en flexibiliteit van onze klanten aanmerkelijk vergroot.